Tuesday, 27 December 2011

wahai stomach .

Assalamualaikumm :)
Lame korang tak KLIK SINI ! kann ..
(kalau lah korang boleh rase ape yang aku rase sekarang)
*kesakitan keperutan . wth 
yang aku mencarut pepagi buta nih kenape gile -_-
*mesti ade yang menyumpah aku kan . sebab sakit perut pon nak update ke . Eh joyah ! read my words . INI BLOG AKU , AKU PUNYA SUKALAH

Haihh . sumpah aku jeles dengan housemates aku sekarang nih ! sangat jeles ! hurmm -_-
Dorang tengah sedap tidooo , aku nih berjaga dah macam pungguk rindukan bulan . 
*Ketuk kepale sendiri sebab peribahase tu tade kene mengene langsung .
Haih perut aku nih pon 1 , time-time macam nih la dia nak sakit lah ape laa . Hey ! tawu x esok pagi aku ade kelas pukul 8 ?! >.<
Hamekkk . habes aku tuang 1 botol minyakk yuyee ke perut .
 pastu menggelitat sendiri sebab panas . -_-

Aku ade tersilap makan ATAU dalam perut aku ade ini ??
I
I
V
Ohhhhemmmgeee . jangan lahh . tapi mungkin jugak kan -_-

Atau ini ??
I
I
V
Eh binatang comel nih ade hati nak cucuk-cucuk perut eh . Bersin kan karang baru kau tawu erti melayang-layang .

Tapi yang pasti muka aku time sakit perut tak lah seteruk gambar bawah nih okayy =P

KBAI >.<


Oh yaa .. ade pesanan sikit untuk facebookers :D 
Santa saw your picture on facebook, & this year, he's getting you clothes for Christmas.

Thanks for reading ;) Suke ? Like jea ..

3 comments:

  1. dan time tu jgk nk mkn burger kan?hehehe

    ReplyDelete
  2. Lepas makan burger jugak perut terus elokk . huu

    ReplyDelete