Wednesday, 21 September 2011

inikerjaakusetiapkalikelas =P

heyy =P
im Yann . what ?? dah tawu ? OK FINE
intro kali nih aku nak post video baruu .. hehe
ingat macam nak post kat FACEBOOK terusssssssssss .
tapi ..........................
adenye lebih baik aku publish kat sini jehh .
alah tapi same jugakk .
jap lagi ak nak post kat fb gak cherita nihh . =P

video nih tadi mase kat kelas History Photo :)
Hay Sir Kamarul ! ^^

video
 HAHA ! kbai

Thanks for reading ;) Suke ? Like jea ..

Tuesday, 20 September 2011

High perasann

Haih la kau perempuann yang bertudung , aku bukan nak terase ke hape ke . tapi aku tawu kau cakap pasal aku kann . ape stalker-2 ?? kau tuh pakai tudunggg . mulut baik sikid laa . kau pk aku hingin sangat nak stalk page kau ha babunn ? aku ta usik kau dah kan , sape yang dok becerita pasal kau ? sape ? tu lah susah nye kalau tahap perasaan PERASAN TERHIGH gila babeng , kau nak kate orang buruk , kau tu cantik sangat ? haihhh susah la kau nihh . 

MiDDLE FiNGER FOR YOUUU BiTCH :]

Thanks for reading ;) Suke ? Like jea ..

Friday, 16 September 2011

I L U S I

i love to scream in the crowded because no one can hear my heart feeling





Thanks for reading ;) Suke ? Like jea ..

kanakkanakkecil

haihh .
ape harus aku lakukan lagi ?
"everything is me" =="
what the chicken punye ayat lah kan . heh

aku bukan tak paham kau , aku cube untuk paham kau sejak awal lagi . hurmm mungkin aku susah nak terime apa yang jadi . haih ikut perangai sape lah aku nihh . mak atau abah ek ?? =P
ermm okay . lepas nih aku cube untuk tidak halang kau buat sesuatu yang kau nak buat . kau buat la ape kau nak buat . kau nak hisap rokok keh ape kehh . buat la sayangg  kalau itu  yang boleh buat kau seperti biase . jyeahh . aku try . aku nih budak biase . budak kampung . tak open minded . kolot , SORRY ! 



Thanks for reading ;) Suke ? Like jea ..

Sunday, 4 September 2011

thatsmyfault.imsorry

hurmmm ..
lame nye aku ta update blogg =="
bz lah derr ..
aku ade save 1 cerite tuh . tapi sampai sekarang aku tak habis kan cerite & sehingge aku da lupe semue ape yang berlaku !
macam mane bende sebegini boleh berlaku .
omagottt ! pity me >.<
mule kan cerite yang baru lah yea .

--------------------------------------------------------

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN"

yeahh . kate-kate nih yang muslimin & muslimat selalu ungkapkan tatkala Syawal menjelma ,
beribu kali di ucap kan :)
kate-kate nih jugak aku ucap pade yang tersayangg . 
"b,bby mintak maaf banyak-banyak , bby tawu bby banyak buat salah kat b, marah kat b, selalu touching ape sume , halalkan makan minum bby . 
SELAMAT HARI RAYE MAAF ZAHIR DAN BATIN ea b."

Dan semalam 3/9/2011 . hurmm nak cerite ke tak erkk ? nakk ?? ah korang tu memangg . okay lahh aku bagi hint sikid-sikid je k . >.<
aku buat perkare sengal , kene marah , kecik hati . fikir-fikir balik . betul ape dy cakap kat aku .
aku call , diam , fine .muhasabah balik diri . bodoh nye aku . tanak buat lagi . omagott omagott ! >.<
nak jumpe , takut , segan . sengal nye aku ! . nak mintak maaf , buat ape yang patut .
i love you










Thanks for reading ;) Suke ? Like jea ..